Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss

Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

 
 

 

 

 

1 Mai helgen 2010

Glenn stilte i sitt andre gokart løpet for året, men første løpet av Rotax Max Challenge løpene i Norge denne helgen. Første løpet gikk på Varna, som er en bane Glenn kjører meget bra på, noe han har bevist noen ganger før, spesielt siste gangen på høstfinalen i fjor, da han og Kim Andre Larsen kjørte sammen og utklasset konkurrentene i 2 timer'n.
Glenn kjørte jevnt å trutt fort hele dagen på regn, tørket opp til finalen og glenn fikk de metrene han trengte fra start for å holde ledelsen helt inn til mål.

Håkon stilte i sitt første løp i Rallycross nasjonal kl 1. kun trent en gang med bilen, som foregikk på lyngås torsdag 29 April, kjørte bra tider iforhold til A-finalen på lyngås ifjor, så hadde litt forhåpninger til første løpet som gikk på Hakavika 1 Mai.
Nerver var det nok av, men klarte å holde hodet kaldt, og vant første omgang ganske greit. I det vi stilte opp for 2 omgang var det en som vinket oss inn til siden, grunnen var at fourlink stagene hadde tatt kvelden, det ene var brukendes, men ikke bra, men vi har jo ikke sånt liggende (nå har vi det vel og merke), så det blei masse stress og telefon samtaler rundt omkring i bygda for å få tak i noe lignende vi kunne bruke. Heldigvis var det en kjernekar oppå bygda som hadde et stag liggende, passet ikke helt, men bra nok for så vi rakk 3 omgang. Vant 3 omgang ganske greit, så var det klart for siste og avgjørende omgang. Ledet fra start til mål og vant den også.

Mere bilder finner dere på våres facebook side.

Fossen & Ask Motorsport


 

 


 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©