Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss

Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

                            
 

 

 

 


Busseracet 2008.
Sigdal Motorsenter, var denne helgen vert for det tradisjonelle busseracet som kjøres vært år. Det var kjøring både lørdag og søndag.
Dessverre gikk det ikke helt til topps for Fossen & Ask Motorsport denne helgen.
På lørdag kjørte alle tre: Håkon, Karin og Glenn.
Lørdagen ble en våt dag og en Ask som smilte fra øre til øre. Regn er noe han har tatt veldig bra i den nye klassen også. Håkon viste allerede fra første trening at han ville være å regne med på våt også på Sigdal. Det første heatet endte med en flott andre plass etter mye fighting, noe som ga ett bra start spor i andre innledende heat. Han tok starten i 2 heat og ledet inn til mål. Dessverre for Håkon ble det tørt til finalen noe som han sliter med.
Men det så lyst ut, han tok starten og ledet 4 runder men så begynte det å gå tungt. Og 5 runder før mål så hang gassen hans seg opp i dumpa på Sigdal
og det endte ut i sandfella. Men en bra helg med kjempe flott kjøring.
Glenn stilte i klassen Production på lørdag, noe han var veldig spent på åssen motoren fungerte i forhold til de andre. Det viste seg og skulle funke veldig fint, vant første trening og nr tre på andre trening. Ble nr to etter tid kjøringen og det så bra ut. Det ble en hard start i første heat, tok nesten starten, men kom ikke skikkelig inn og falt litt tilbake. Men klarte og kjøre seg opp til en andre plass igjen. I andre heat ble det en kjempe dårlig start å var helt nede på en femte plass. Men etter andre sving var han opp på andre plass igjen. Men klarte aldri og ta igjen jan arild helgestad. men hadde raskeste tid.
I finalen tørket det opp, og en kjempe bom på chassi oppsettet ødela for og kunne henge helt med. Men med litt flaks og kjemping klarte han og komme seg inn på en andre Plass noe som var meget bra. Men han hadde håpet på og kunne få kjempet litt mere med helgestad. men neste gang kanskje.
For Karin ble det en tragisk slutt. På regn er hun ikke den raskeste men oppløftende kjøring til og være henne på regn. Lå rundt 6-7 plass hele dagen på regn så tørket det opp til finalen og det så veldig lyst ut. men dessverre var hun innblandet i en kjempe smell i starten. og ble overkjørt. svimte av og karten var desverre ikke kjørbar etterpå. Det gikk bra med Karin, noe stiv og støl men. synd det skulle ende slik for henne på hjemmebane.

På søndag var det Glenn sin tur igjen. Denne gangen i klassen Rotax Max. Det begynte dårlig og endte dårlig dessverre.
etter noen dårlige treninger og en ikke så alt for bra tid kjøring så startet han på en sjuende plass i første heat. en kjempe bra start og var oppe på en fjerde plass. Som holdt i fem runder helt til han ble kjørt på bakfra og snurret å tapte alle plassene og var helt bakkerst. Klarte og kjøre seg opp til en 11 plass igjen. i andre heat kjørte han seg opp til en 6 plass. Men en motor som ikke funkerte som den skulle og vi fant ikke ut hva det var for noe.
i finalen ble det litt regn og litt tørt. så det var veldig spennende. Men heller ikke i finalen fungerte motoren pluss at det hele endte med en snurring i en sving. høyre bakhjul falt av, noe som Glenn må ta skylden for seg sjøl det holdt nesten. dette skjedde da det var igjen to runder. da lo han på en 5 plass.
Synd og mange tapte poeng i bastøcup, NMK mesterskap samt MAX challenge.Gudksjelov kan en stryke løp. Men synd det skulle ende slik på hjemmebane.

En stor takk til all hjelp fra NORSWED denne helgen. samt folket i teamet. ser frem mot neste løp.
takker også Ulrik Roland Pedersen for og være fotograf på søndag. mange fine bilder.


Bilder finnes her

 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©