Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss


Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

                            
 

 

 

 


Midtsommerløpet 2008 Elvedalen Motorsenter Gjøvik


En helg med en opptur og for lite fart. denne helgen gikk det fjerde løpet av stabelen i Rotax Max Challenge på Elvedalen Motorsenter like utenfor Gjøvik. dette løpet var veldig spesielt, for det ble kjørt ett nytt løps opplegg.

Denne helgen dro kun Glenn og Robert av gårde som deltagere fra Teamet. vi stod i telt sammen med Flåten og fikk låne husvær av dem.
som sagt dette løpet var veldig spesielt med tanke på ett nytt løps opplegg. vi begynte med ett 8 minutter trening. samt en tidkjøring på 5 min.
her ble det en femte plass på Glenn. det første heatet var ett lang heat på 25 minutter pluss 2 runder. det ville si at vi rakk å kjøre 36 runder.
det ble en femte plass på her også. men tempoet til de raskeste var det langt i fra. Andre heat var ett såkalt sprint heat på 10 min pluss 2 runder. så der rakk vi omlag 15 runder. her ble det en fjerde plass. I prefinalen ble det action. her skulle det kjøres 25 min pluss 2 runder. men da starten gikk og rundt første langsving så hadde det begynt å regne. så det ble såpeglatt med slicks dekk. da starten gikk ble det også en smell med Eidjord og Nordvang som lo i toppen. Glenn Kjørte forbi isaksætre som ledet og kjørte det det gikk en stund på det våte føret. Isaksætre, Frydenhaug og Nordvang kjørte inn i pit lane og byttet til regndekk siden det skulle kjøres så lenge. Glenn gamblet på at det ville holde med slicks istede for og tape mange runder i pit lane på å bytte dekk. et gikk smått men Glenn klarte og holde hodet kaldt i 25 min og kjørte inn til en første plass, mange
gode poeng å ta med seg i cupen samt første startspor i finalen.

Men som fryktet ville nok de raskeste ta han igjen utover i finalen. der det skulle kjøres 30 min pluss 2 runder.det var tørt og Glenn hadde ikke helt tempoet til å henge med de raskeste. falt ned til fjerde plass etter omlag ti kjørte minutter. ledet i fem minutter snøtt. så kom Frydenhaug sakte men sikkert og ville gjerne ha fjerde plassen. Glenn kjempet hard i 13 minutter for og holde henne bak seg men det ville seg helt. Frydenhaug passerte og det var ikke stort annet og gjøre. så det var bare å sikre femteplassen å komme seg i mål.

Denne helgen var ikke helt optimal med tanke på tempoet. så nå skal karten gås over. og det skal trenes før neste løp som er kissanracet på Elverum.

En stor takk til Flåten som stilte husvær til Glenn å Robert.
Samt Terje Engebretsen for mange fine bilder. Dere finner mange fine bilder fra andre løp på hans hjemme side
www.kart-sport.no.

 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©