Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss

Drivers:
Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

Kissanracet 2009 NMK Elverum!

Det årlige løpet på elverum gikk av stabelen første helgen i august. Glenn var vinner av dette løpet i fjor, og hadde forhåpninger om og gjøre det like bra i år.

det var bare Glenn og Karin som stilte til start fra Fossen & Ask Motorsport denne helgen. de stilte begge i klassen Rotax Max.

Desverre ble det ikke helt den store dagen for noen av dem. Glenn klarte og kjempe seg inn til en 4 plass. og Karin var desverre veldig uheldig og var innblandet i en krasj i starten og kom seg ikke videre.

Neste løp er nå Nordic Championship i Danmark som er neste helg. der skal både Glenn og Karin stille til start i Rotax Senior med over 40 deltagere! så følg med.