Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss

Drivers:
Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

Første Runde i Max Challenge Klepp 2009.

• det var tid for den lange turen til vestlandet, og den første runden i Rotax Max Challenge.
    Det ble en lang tur, men det nye bussen holdt løpet ut og fikk oss fram og tilbake.

Denne helgen var det bare Glenn, Karin og Thomas som skulle kjøre. Steffen og Håkon ble hjemme.

For Glenn første gangen han skulle kjøre på Klepp. det ble en litt vrien start på dagen med en kjempe krasj i første omgang. men klarte og komme seg i mål på en 11 plass. i andre omgang kjørte han seg opp til en sjuende plass.
    dette resulterte til ett sjuende startspor i finalen, og innern. dette skulle vise seg og ikke være noe gunstig. i første sving tapte han mange plasser og falt ned til en 11 plass. men klarte og kjøre seg opp til en 6 plass etter mye fighting. noe plunder med og finne ut av motor ga ikke full opptelling. men det gikk fremover.

Karin hadde gode forhåpninger foran helgen. dette er banen hun var veldig nær med og ta NM gull i 2006. og Vant begge finalen i Norgescupen i 2008. det hele begynte litt vrient for henne. men tempoet kom ettervært. hun hadde også det samme motorproblemet som Glenn hele dagen. men dette rettet seg til finalen. der hun hadde en knall start og var oppe å kjempet på en fjerde plass plutslig. desverre falt hun litt tilbake men klarte og komme seg opp på en 5 plass totalt. så alt i alt ble det ikke så gærnt.

Thomas Johnsen kjørte i klassen KZ2 her. dette ble ett test løp for han. desverre så ble det ikke den oppturen som han ønsket. fremdeles samme problemet med startene sine. men kjøring generelt var veldig bra. men han tapte alt for mye i startene. og det klarte han desverre ikke og ta igjen.

Vi vil Takke Larsen Motorsport med Per og Kim Andre Larsen for en trivelig helg og en lang tur hjem!

Neste løp nå er på Varna. dette er hjemmebanen til Thomas så det kan bli spennende.
    Her satser vi på at alle i Teamet er tilstede og mange gode plasseringer. følg med videre!