Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss

Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

 
 

 

 

 

Klippan Cup 2010

Det var igjen sesong start for Glenn.
han hadde valgt og starte sesongen den den begynte i fjor så bra, med og dra ned til Klippan i Skåne (Sverige).
det var 65 startende i klassen hans, så det kom til å bli hard konkuranse der nede. blant annet verdensmesteren i rotax junior fra 2007.

det var trening torsdag og fredag, her fikk han brynet seg på tørt og regn. det så veldig posetivt ut.

På løps dagen på lørdag ble det en tung start på dagen. det begynte med plunder på begge treningene. de fant det heldigvis ut til tidkjøringen, bakakselen hadde løsnet. da de fikk fikset dette og satt på nye dekk klarte han og kvalifisere seg inn til en 12 plass totalt. og var mye nærmere de raskeste på klokka. han kjørte inn til en 4 og 3 plass i innledende heat. og var nærmere de raskeste en noengang. han fikk tildelt 5 start spor i prefinalen. her kjørte han seg inn til en 6 plass.

i finalen ble det litt tungt for Glenn på slutten men kom seg i mål på en 10 plass. og viste med det at tempoet og farten er inne. han var raskere en Kim Nordvang og Ulrik Roland Pedersen hele helgen. dette er to personer som ser ut til å bli de hardeste konkurentene denne sesongen så det ser bra ut.

Glenn takker Robert skjellhaugen for en flott tur og bra hjelp. takker også CRG norge, samt Erik Kvam og Thomas for en flott helg.

Neste løp for Glenn blir første RMC løp på Varna den 1 mai.
Check out more Pictures at www.shutterspeed.no

 


 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©