Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss

Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

                            
 

 

 

 


NAF Løpet Andebu 2008 !!en Sinnsyk varm helg!!!


Det var dags for årets første løp på Andebu. like i nærheten av Tønsberg. Det hele begynt på verst tenkelig måte, Sten Arne Fossen dro av gårde på torsdags efta. Men han kom ikke lengre en til litt utafor Drammen. Da var det slutt for bussen, en kardang mindre og mange spørsmål om åssen dette skulle løses. Men gudskjelov så satser Team Fossen & Ask Motorsport så det var godt og ha to busser hehe.
neida, Ståle Ask har alltid hatt en buss men mangler lappen, så derfor har den gode gamle
Volven til Sten Arne blitt brukt. Så det var bare og få tømt bussen for det mest nødvendigste og få det til Hokksund hvor det bare var og laste ombord i en ny buss, henger å biler. Det hele ordnet seg fint og bussen til Ståle holdt helt frem.

Lørdagen denne helgen var intet unntak med tanke på været, sommeren var kommet for fult, og
30 pluss holdt temperaturen oppe.

Glenn stilte til start i Rotax denne helgen, han var litt spent med tanke på at motoren ikke hadde funket helt optimalt på Sigdal. men motoren så ut til å funke å det var bare å gi gass. Det begynte noe smått for Glenn. men fikk opp farten etter vært.
Det ble mye fighting denne lørdagen men Glenn klarte til slutt å kjempe seg i mål til en fjerde plass. Ikke helt fornøyd med tanke på resultatene fra i fjor på denne banen med to andre og en tredje plass. Men ok, så nå må det mere trening til med chassi for og finne ut mest mulig å hente det lille ekstra.

Håkon stilte til start i ICC og var litt spent på det tørre føret, for han har slitt litt med for mye feste på tørt i år. men det hele gikk veldig bra. det gikk i dass i første heatet da motoren løsnet like etter en kanon start fra midt i feltet. Håkon hadde ikke gitt opp og var klar for ny giv i andre heat, og klinte til med en bra start igjen. Kjørte seg opp fra 15 plass og opp til en 8 plass. I finalen startet han ca midt i felte. men en dårlig start av han foran Håkon gjorde det vanskelig og ta mange plasser i starten. Men Håkon kjørte veldig frisk og klatret plass for plass i felte og var oppe på en 9 plass da han dessverre ble overkjørt av en konkurrent som kom bakfra i alt for stor fart. Det var synd, men sett fra den positive siden gikk det veldig fort på tørt denne gangen.

Karin var klar for og kline til på tørt denne gangen etter ett uheldig løp på Sigdal. Hun ble nr tre etter tidkjøringen og var godt med i starten. hadde bra heng på lederen, men da det var igjen to runder ble det rød flagg etter en ulykke. Så heatet ble stoppet. Hun startet på andre startspor i andre heat, og kom ut som nr tre. kjørte friskt og var oppe på andre plass nok engang. Men klarte ikke helt og ta igjen lederen.
I Finalen starten hun på andre startspor og var skikkelig gira.
dessverre litt for gira, for etter en runde kjørt ble det dessverre en snurring da hun skulle passere nr to. Men det var ikke noe annet valg en og prøve å komme seg forbi fortest mulig for og kunne klare å ta igjen lederen. Så der røyk det en god plassering, men tempoet er der fremdeles så neste løp nå blir NM på Elverum. noe som kan bli spennende. Glenn skal også kjøre Yamaha i NM mens Håkon
skal kjøre ICC.

Bilder fra løpet finner du her

 

 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©