Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Kontakt oss Gjestebok


Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

                            
 

 

 

 


Norgescup klepp 2008

Dette ble en kjempe helg for Karin som stakk av med seieren i samtlige heat, og vinne hele løpet etter en hard fight.
KNA Klepp var arrangør for det første Norgescup løpet. det var innledende heat på lørdag og finaler på søndag. denne helgen var det kun Karin og Håkon som dro bortover fra Fossen & Ask motorsport. de hadde med seg Steffen og Thomas Johnsen
som gjester denne helgen. Bjørn Audun Jokerud var også med på turen som mekaniker for hovedsakli Håkon , men tro til da det gjaldt som mest for Karin, så en stor takk for all hjelp under hele helgen.

For Karin var dette det andre Yamaha løpet denne sesongen.og etter oppsiktsvekkende kjøring under Tom Trana Thropy i gøteborg forrige helg, var hun full av selvtillit. det viste seg at det gikk fort fra start av. Klepp er en av Banene Karin liker best, her var hun veldig nær med og kunne vinne NM for noen år tilbake. mange vet vel åssen det endte. på tidkjøringen var hun raskest og satte ny banerekord!! og slik forsatte det under hele helgen. hun vant første og andre innledende heat på lørdag etter mange fine fighter. på Søndag forsatte hun der hun slapp på lørdag og Vant før finalen. I finalen ble det en har fight men det var Karin som trakk det lengste strået og vi gratulerer stort, med en kjempe innsats og flott kjøring hele helgen.

Håkon Ask stilte opp i sitt andre KZ2 (icc) løp, han hadde nok håpet på regn etter den flotte kjøringen på regn på varna.
men til en forandring var det strålende vær på klepp hele helgen,noe som ikke var til fordel for Håkon som er noe for tung i sinn klasse.
slett litt med tempoet, men det posetive var at det gikk fortere og fortere hele helgen. i Finalen var han virkelig på offensiven men så gikk det litt tyngre, og armer å kropp begynte å kjenne kjøret. vi ser på det positive og satser på frisk kjøring videre fremover i sesongen.

Vi takker også Flåten Racing Team nok en gang for en flott helg,
Terje glimte til med flott kjøring i Production.
mere om Terjes helg kan du lese på hans side www.flaatenracing.com

Bilder finnes her
 

 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©