Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss


Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

                            
 

 

 

 


NM 2008 Starmoen Motorsenter Elverum

E
n helg med store forhåpninger men resultatene klarte ikke å leve helt opp til det dessverre. Det var tid for NM 2008, som gikk av stabelen på Starmoen Motorsenter i Elverum. Vi dro av gårde på Torsdag og fikk trene hele fredagen.

Håkon "startrask" hadde håpet på regn denne helgen. for er på vått føre han har vist at han er og regne med blant toppen.
men det ble en tør helg, og feste kom. men Håkon kjørte frisk, og fortsatte den gode trenden på tørt. etter mange fine fighter og noen kanon starter så gikk det litt over kanten i finalen. en kanon start fra bakre rekke, men det var ingen tvil om at det luktet en tjuvstart der, og da ville han bli flyttet tre plasser bakover. Håkon kjempet friskt midt i felte, men noen fører feil og en snurring så endte det dessverre på en siste plass.men mye bra kjøring på tørt også denne helgen.

Glenn stilte til start i Yamaha denne helgen og var spent på åssen det ville gå. ingen tester før løpet bar preg av litt dårlig kjøring i starten. men det kom seg ettervært men topp tempoet kom liksom aldri, men en litt plundrete motor så manglet det litt til å kunne være med å kjempe blant topp ti. I prefinalen gikk desto bedre da det ble en stor smell i starten og med smidighet klarte Glenn å kjøre
seg fra en 20 til sjette plass på to svinger. falt ned til en 9 plass. startet på en 9 plass i finalen. men falt sakte med sikkert bakover da de raskeste kom men det ble en 16 plass.

Karin hadde teamet størst forhåpninger til siden det hadde gått veldig bra denne sesongen. med seier på den første Norgescup runden. det gikk fort hele helgen. men hun var dessverre innblandet i den kræsjen i prefinalen. og startet nesten bakerst i finalen. men kjørte seg oppover til en 12 plass. ikke helt fornøyd. men ok med tanke på den smellen som ble i prefinalen.

en takk til Terje Flåten som tok mange fine bilder for oss denne helgen.
samt takk til Bjørn Audun Jokerud, Robert og Anders Bøhn for fin mekaniker hjelp.Bilder finnes her

 


 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen ©