Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

NorgesMesterskapet Varna Kart Ring 2009

NM 2009 ble kjørt på Varna i Moss, dette er en bane som byr på mange fighter å mye bra kjøring. foran årets NM hadde Karin og Thomas johnsen trenet mye for og stille så godt forberett som mulig til NM.
dette ga resultater!

Karin stilte til start i klassen Yamaha. det var store forhåpninger om at hun skulle klare en NM medalje denne helgen. det begynte veldig bra, med en 7, 5 og en 3 plass i de innledende heatene. før prefinalen på søndag var det begynt og regne. hun starte på tredje startspor. men mesterlig kjøring på regn klarte hun å komme i mål på en fjerde plass. i finalen ble det ett NM med alt, det ble opptørk og noen dro ut på slicks og andre på regn dekk.
Karin hadde en bra start og var ute som nr 3. vi håpet at det skulle bli tørrere fortere, men hun var litt forsiktig og falt litt bakover. men ettersom det tørket opp kom tempoet og hun kjørte seg bra oppover. men dessverre var det noen som hadde kjørt fortere fra start av. hun kjørte inn til en 4 plass. veldig bra, men synd hun ikke kom i gang tidligere i finalen. hun var nest raskest i finalen.!!

vi gratulerer! neste år skal det en medalje i skapet

Håkon kjørte i klassen KZ2. han slet en del på det gode feste, men klarte og fullføre og komme i mål. han var skikkelig gira før prefinalen på regn. det begynte ikke så verst. men det manglet litt på det tempoet vi så på Andebu.

i finalen var det en bra start, men begynte å merke litt feste ettervært. men klarte med god kjøring og god innsats og kjøre inn til en 10 plass!

Thomas Johnsen kjørte også i KZ2. han kjørte jevnt og trutt hele helgen. men hadde ikke helt tempoet, og slet litt med og finne rytmen på det gode festet og på regn.  men kjørte inn til en 9 plass. kjøringen blir bedre og bedre så det ser bra ut fremover.

Steffen "siggen" Johnsen gjorde ett lite innhopp i KF2. dette var mest for gøy og få kjørt. det ble lite med trening før løpet så ikke så veldig bra stilt til start. det ble ikke noen stor helg, men mye kjøring ble det. litt plunder med motor og en gutt som bar litt preg av og ikke kjørt så mye i år. i finalen var han klar for og virkelig kjøre. men dessverre stoppet motoren for han.

neste løp nå blir sommercupen der Glenn, Karin, Steffen og Thomas skal kjøre.

Følg med Videre! fra sommercupen skal vi prøve og ha uppdates mellom løpene. med bilder og skriv.