Hjem Diverse Bilder Media Terminliste Lenker Gjestebok Kontakt oss


Drivers:   Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

                            
 

 

 

 


Tom Trana Gøteborg 2008

Det var dags for og prøve formen mot svenskene, samt få testet gokarten på godt føre å feste. Karin kjørte Yamaha denne helgen, og Glenn Rotax. Håkon kjørte ikke. For Karin begynte det noe trått på trening men det løsnes på tidkjøring med tiende tid. men en liten slurv og ikke fulgt helt med på de reglene, så var hun for lett på vekta. de hadde økt fra 140kg til 143kg pga de nye bakspoilerene visst nok.
så hun endte sist, men hun mistet ikke motet for det. så hun kjørte stygg fort hele dagen. til slutt klarte hun og kjøre seg
helt opp til en 9 plass i finalen og sjette raskeste tid, så tempoet er på plass. det holdt akk ikke til premie, men det ser lovende ut.
Glenn Kjørte Rotax denne helgen, og var klar for og kjempe i toppen. det var tre andre nordmenn til start blant de 20 påmeldte i klassen.
det var Kim Nordvang, Terje Flåten og Ole Martin Eidjord. fra første trening manglet det mest på tempoet. ble nummer seks etter tidkjøringen over ett halvt sekund etter Ole Martin og Kim. så det var han ikke noe fornøyd med. tempoet kom etter vært, men som fra første trening manglet han noe på mellom registeret som gjorde han tapte fire fem meter ut av vær 180 graders sving. men Glenn klarte og bite seg fast og kjempet seg inn til en sjette plass som holdt til en pallplass som dere kan se på bilde hehe. Glenn og Robert takker Tor Martin samt Terje Flåten for husvær og en hyggelig helg.

Karin takker Bjørn Audun for flott innsats og hjelp. uten han hadde hun ikke fått kjørt. Glenn Takker Robert skjellhaugen som er hans mekaniker for flott hjelp og en trivelig tur med mange spenningsmomenter hehe.

Så en stor takk til dere alle.

 

Copyright 2010, Foss1 Motorsport. All rights reserved. Webdesign Glenn Andre Fossen©