Drivers:
Karin Elise Fossen    Glenn Andre Fossen    Håkon Ask

Sterk Høst innspurt av Fossen & Ask Motorsport

Denne høst sesongen har vært en bra avslutning for førerne i Fossen & Ask motorsport.

Teamet var på plass under Göteborg Stora pris som gikk av stabelen den 12-13 september. det var over 400 deltagere som stilte til start denne helgen så det var mye heftig kjøring.

Den som markerte seg best fra teamet var Glenn som kjørte inn til en 9 plass av omlag 60 startende. han var helt nede på en 25 plass på tidkjøringen, men klarte med frisk kjøring gjennom dagen og klatre seg oppover på resultat lista.

Så var det Toveisen på Kongsberg helga etter, dette ble en riktig bra helg. Håkon Ask slet veldig og klarte ikke å gjenta den flotta kjøringen fra i fjor.

Karin var på Våler og kjørte Seven Racing for Næss Motorsport samme helgen og fikk ikke kjørt på kongsberg. hun kjørte bra og fikk vist at hun kan kjøre fort også med bil.

Glenn hadde en kjempe helg på Kongsberg, og den flotte kjøring fra Göteborg fortsatte. Han kjørte inn til en sterk tredje plass på Lørdagens kjøring etter mye fighting med klubb kompis kim larsen.

På søndag viste han alle ryggen og vant tidkjøringen, begge heatene og reiste i fra og vant finalen klart foran Kim Nordvang og Eirik isaksætre.

Den siste helgen med kart kjøring ble gjort unna på Varna Kart ring den 26/27 september. dette ble en helg hvor gode resultater gjennom sesongen ga resultat i cupene som er kjørt.

På lørdag var den vanlige høstfinalen, Håkon var lenge på en fjerde plass, men mistet eksos anlegget og ble til slutt nr 5. Karin fikk kjørt sitt første løp på norsk jord med DRkart denne helgen, det begynte litt trådt. men ettervært kom tempoet. det ble en 7 plass.

Glenn hadde også denne helgen mål om og gjøre det like bra som helgen på kongsberg. på lørdagen kjørte han seg inn til en andre plass, etter en tett fight med Tommy Nordvang. Kim Nordvang ble løpets vinner i Rotax.

Håkon lå på en andre plass i bastøcupen før det siste løpet, men med og fullføre ville han klare og vinne cupen noe han gjorde! og viste at jevn og god kjøring lønner seg.

Glenn ble nr 2 i bastøcupen og nr 3 i Rotax Max Challenge!

Karin ble nr 3 i Bastøcupen i Yamaha klassen.

Så var det to timers løpet på søndag.
Håkon var tema kjører med Terje flåten i klassen Production. begge kjørte og klarte å fullføre. men med litt plunder underveis ble det ikke noe topp resultat, men en fin avslutning på sesongen.
Karin stilte til start i Mini, Yamaha, KF3 og Production. hun gikk for en av de jeveste premiene. nemmelig Iron Man Trophy. hun klarte det nesten. men ble slått på innbyrdes resultater av Kevin Tangeland.
Men hun ble nr 3 i yamaha sammen med Kim Andre Gjerde og nr 2 i KF3 sammen med Ingvild Liseth. dette resulterte i at Karin og Ingvild ble belønnet med Girl Power Trophy som beste jente team!

Glenn Stilte til start i Production sammen med Kim Andre Larsen. Glenn startet ballet og kjørte de første 100 rundene, de ledet da overlegent. Kim Andre tok over og fortsatte den fine kjøringen. De totalt Vant i klassen Production, og i klassen rotax. dermed ble det to store vandre pokaler på dem begge!

Vi Gratulerer alle for fantastisk kjøring denne sesongen, og takker alle andre i Karing miljøet for en kjempe fin sesong. Vi gleder oss til og møtes neste år igjen!